TAPIJTEN & VLOEREN

Wij verdelen prachtige design tapijten op maat gemaakt. Deze tapijten zijn handwerk en uniek. Wanneer iets niet alleen mooi is, maar ook uniek, dan heeft het karakter. Elk tapijt is uniek, niet te imiteren door hun design, de combinatie van materialen, kleuren en de uitwerking van de details.

De ontwerpen komen van design studio’s van over de gehele wereld. Enkel kwaliteitsmaterialen zijn gebruikt voor deze handgemaakte tapijten, namelijk zuivere zijde en zuivere wol van Nieuw Zeeland.

Ze zijn geschikt voor mensen met allergieën en voelen heel zacht aan.

Onze merken: JAB ANSTOETZ,  BOLON,  PERLETTA, BIC, JACCARANDA, …

Parket

Parket maakt van uw huis een thuis. Kiest u voor een houten parketvloer? Dan kiest u voor massa’s voordelen. Want parket is niet alleen een nobel, warm en duurzaam product. Het voelt zich ook thuis in elk interieur: tijdloos elegant, eenvoudig strak, exotisch, … Bij Van Hauwe-Somers & CO vindt u altijd het parket dat past bij uw manier van leven, wonen of werken.

Novilon

Het ziet er geweldig uit en alles & iedereen is welkom. Laat je inspireren door de Novilon vloeren. Beton, stoer maar toch aaibaar. Hout, niet van echt te onderscheiden, behalve als het om onderhoud gaat … Abstract, vergrijsde tinten en patronen. Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis. Want behalve Dutch Design is Novilon ook onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam. Love life Novilon.

LVT

Gedistingeerd design, hoogwaardige verwerking en compromisloze functionaliteit zijn de overtuigende sterktes van DESIGN FLOOR van JAB ANSTOETZ.  Een facetrijk productpalet met 50 natuurgetrouwe hout- en steendecoren biedt talloze toepassingsmogelijkheden voor de object- en woonsector.

"Uw specialist in woondecoratie"

CONTACT

Liersebaan 27 A

2240 Zandhoven

Telefoon: 03 484 35 60

E-mail: info@vanhauwe-somers.be