RAAMDECORATIE

Alle systemen zijn maatwerk en komen wij vrijblijvend opmeten indien gewenst. Wij brengen dan ook de stalen mee zodat u uw keuze in uw eigen interieur gerichter kunt maken.

Draperies

Wij hebben een heel ruim assortiment aan stoffen en afwerkingen voor overgordijnen. Wij werken onderandere met de merken Jab, Puylaert, Chivasso,  Carlucci, Soleil bleu, Wind, Casamance, Camengo en Christian Fischbacher.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Verticale lamellen

Praktisch en stijlvol, verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug. Met de collecties verticale lamellen uit ons assortiment ( Louverdrape en Luxaflex) kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht in huis, uw zicht naar buiten en uw privacy regelen. Ideaal voor grote oppervlaktes, controles over licht en privacy.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Rollo's

De meest uitgebreide collecties hoogwaardige rolgordijnen met oplossingen voor ieder raam kan u bij ons terugvinden. Prachtige stoffen, unieke personalisatie mogelijkheden, innovatieve bediening. Wij verdelen de merken Luxaflex, Louverdrape., Sunway, Copa Home, Creating Moments.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Vouwgordijnen

Afhankelijk van uw stijl kunt u een vouwgordijn gebruiken om een traditionele kameropstelling te versterken, een gezellige sfeer te scheppen, een nadrukkelijk design statement te maken of subtiele eenvoud toe te voegen aan uw huis.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Horizontale jaloezieën

Deze jaloezie heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties. Wij hebben een enorm assortiment aan breedtes, kleuren en afwerkingen zodat u alles kunt omtoveren naar uw eigen stijl.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Houten flexen

In de houten collectie staat de warme beleving van hout centraal. U geniet hiermee van een rijke kleurschakering, de opvallende patroontekeningen en de warme sfeer die dit hout uitademt.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Vlinderjaloezieën

De vlinderjaloezieën bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan interieur zijde en hebben een breedte van 50 mm. De lamellen kunnen zich uitvouwen en ogen dan als een plisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Panelen

Creating Moments 2017, een collectie die sferen uitdraagt, geïnspireerd door de contrasten in het dagelijkse leven. Een collectie bestaande uit degelijke en kwalitatieve stoffen in verschillende kleuren en structuren.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Duette en Plissé shades

Duette en plissé shades zijn zacht, duurzaam en ontworpen voor gebruik bij bijzondere raamvormen. Duette shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding. Onze shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Velux

Daglicht temperen – warmte buiten houden – insecten buiten houden – daglicht verduisteren

Bekijk hier enkele voorbeelden

"Uw specialist in woondecoratie"

CONTACT

Liersebaan 27 A

2240 Zandhoven

Telefoon: 03 484 35 60

E-mail: info@vanhauwe-somers.be